Ak chceme vytvoriť reálnu protiváhu voči vládnej moci mafie, ktorá sa chystá vyslať na post prezidenta Petra Pellegriniho, nedokáže to trikrát prevarený progresívno-liberálny pigi čaj v podobe Ivana Korčoka, ale len niekto, kto tu boj proti mafii zvádza už roky. A takým je Igor Matovič.

Som rád, že sa rozhodol kandidovať na prezidenta, pretože je veľa ľudí, ktorí by v prvom kole nevolili nikoho. A ak Korčok myslel vážne svoje slová, že by si vážil podporu hnutia Slovensko, ešte to bude môcť dokázať pred druhým kolom volieb.
Aby KHD a im podobní nevyplákavali, že nie je koho voliť, podporili sme aj kandidatúru Patrika Dubovského, ktorý má silný antikomunistický príbeh a charakter. Žiadny birmovaný komunista ani Štb-áčik, ktorými je Slovensko aj po 30 rokoch od nežnej revolúcie prepchaté na každom rohu, najmä vtedy ak je pri moci zločinecké trio Fico – Pellegrini – Danko a iní pohrobkovia Biľaka, Husáka, Mečiara či Lexu.

Len teraz sa začne naozajstná prezidentská kampaň. Lebo len Matovič dokáže v diskusiách odhaliť podlý charakter zradcu Slovenska Pellegriniho.