Aj keby bolo Slovensko celú Ficovu vládu v provizóriu, je to vždy lepšie ako by mali prejsť zákony z oblasti spravodlivosti z dielne Danko + Pellegrini + Fico, ktoré rozvracajú právny štát.

Trojica Fico + Pellegrini + Danko navyše pácha hospodársku vlastizradu. Už viacerí predstavitelia Bruselu sa vyjadrili, že ak prejde mafiánsky balíček zrušenia špeciálnej prokuratúry a zníženia trestných sadzieb za korupcie a tunelovanie eurofondov, či kompetenčný zákon, Slovensko poruší pravidlá právneho štátu, ohrozí vymáhateľnosť eurofondov a Európska komisia bude nútená zastaviť Slovensku eurofondy. To len bude kvičanie smeráckych primátorov a starostov pri ich válovoch po celom Slovensku.
Pellegrini, ktorý nemá morálne právo kandidovať na prezidenta, nariadil non-stop rokovanie parlamentu vo dne aj v noci. Koaličný valec chce nasilu pretlačiť v skrátenom konaní všetko, čo priniesli do parlamentu.

Preto hnutie Slovensko pristúpilo k totálnej blokácii parlamentu v súlade s rokovacím poriadkom. Navrhli sme pozmeňujúce návrhy, ktoré ak by sa pridali všetci opoziční poslanci, by vedeli Ficove návrhy zákonov zdržať až o 5 mesiacov. Každý deň zachovania špeciálnej prokuratúry totiž znamená, že sa ďalšie z 1 400 prípadov úkladných vrážd, tunelovania eurofondov, organizovaného zločinu aj bielych golierov vyšetria.

KDH, SaS a PS sa odmietli pridať. Ruka hore, chcú ísť na dovolenku. Na boj o spravodlivosť na Slovensku už žiaľ rezignovali. Na ľudí na námestiach sa vykašlali a používajú ich len ako zásterku pre zviditeľňovanie sa. Dúfam, že si svoju chybu uvedomia a zapoja sa tiež do rozpravy. Ak chcete o tom vedieť viac, pozrite si môj včerajší rozhovor s kolegom Marek Šefčík, Slovensko : https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti/videos/1147182172937923
Nenechali sme sa odradiť a bojujeme za vás všetkých. Gábor Grendel prednášal prvý pozmeňovák 7 hodín v parlamente, po ňom Peter Pollák jr. – Poslanec NRSR celú noc ďalších 5 hodín. Aktuálne číta pozmeňovák Roman Mikulec a takýchto pozmeňovákov má 16 poslancov hnutia Slovensko pripravených desiatky. Ak si Fico + Danko + Pellegrini nedajú povedať a nestiahnu mafiánsky balíček z parlamentu, vystavia Slovensko rozpočtovému provizóriu.

Výborný je tiež Jožo Pročko NRSR Slovensko, ktorý kým nepríde na rad, ťahal celú noc s poslancami a dokonca u Danka vybojoval hygienickú prestávku pre poslancov za rečníckym pultom. Šimečka také niečo odmietol a môže sa hanbiť.
V noci to už Fico nevydržal a spolu s ožratými poslancami koalície začali znervózňovať našich poslancov pri čítaní pozmeňovákov. Dokonca sa skúsili aj dohodnúť, ale nebolo im v ich frustrovanom stave rozumieť, čo vlastne blabocú. Navyše, hnutie Slovensko s mafiou nevyjednáva.

Ak chcete našich poslancov, ktoré bojujú za spravodlivosť a právny štát na Slovensku na diaľku podporiť, sledujte aj vy webstránku Národnej rady SR: https://tv.nrsr.sk/schodza/5863