Včera, na záver parlamentnej schôdze, tesne pred hlasovaním o viacerých protikorupčných zákonoch a zákonoch o pomoci ľuďom vykonali viacerí poslanci parlamentu za Hlas, Smer, Republiku, Demokratov a Progresívne Slovensko pod vedením SaS sabotáž na slovenskom parlamente a na všetkých občanoch Slovenska.
Vykonali niečo, čo nemá v histórii slovenského parlamentného systému odmenu – odmietli hlasovať o zákonoch na pomoc ľuďom.
Namiesto toho si odhlasovali dovolenky, hoci ich plat beží a keďže odmietli hlasovať aj o protikorupčných zákonoch, je možné sa domnievať, že niektorí z týchto poslancov-sabotérov narýchlo ukončili parlamentnú schôdzu v obave, že by boli schválené zákony, na základe ktorých by sa prišlo na ich nelegálne príjmy a majetok.
Včerajšia úzka spolupráca tzv. demokratických strán spolu s fašistami a zlodejskými stranami pod vedením SaS bola bezcitná a nechutná.
Preto hnutie OĽANO zvoláva mimoriadnu schôdzu s cieľom hlasovať o prerokovaných zákonoch a dorokovať tie body programy, ktoré neboli na májovej schôdzi prerokované.
Schôdza končí vtedy, keď je práca urobená. Májová schôdza ešte neskončila. Pozývame sabotérov, aby prišli späť do práce e nebrali niekoľkotisícové platy za ničnerobenie.