Bývalá ministerka vnútra za Smer (1) a dnešná poslankyňa za Hlas (Smer 2) Denisa Saková sa dnes verejne vyjadrila, že si vie predstaviť Petra Žigu, obvineného z korupčnej trestnej činnosti, vo funkcii ministra v prípadnej budúcej vláde.

Len si pripomeňme, že o úplatkoch v prípade Žigu hovorí bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti za Fica a Pellegriniho Monika Jankovská a tá iste vie, čo hovorí, keďže sa k viacerým trestným činom nedávno sama priznala.
Pellegrini tiež vie čo robí, keď Žigu radšej nepúšťa do televíznych diskusných relácií, aby sa ho náhodou niekto na jeho skúsenosť s úplatkami nepýtal. O to zarážajúcejšie je, že niektoré médiá dokážu s „chladným ksichtom“ tvrdiť, že demokraciu na Slovensku by mal zachrániť práve Pellegrini a jeho Smer 2.
Róbert Fico, aby za Sakovou nezaostával, dnes tiež verejne uviedol, že chce dať na zvoliteľné miesto na kandidátke Smeru bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara, ktorý je obvinený zo zosnovania zločineckej skupiny a inej trestnej činnosti.
Prosím nemýliť si s jeho synom advokátom Pavlom Gašparom, ktorý bol obvinený z trestnej činnosti v súvislosti s kauzou poľovníckej chaty, na ktorej sa rozoberalo všeličo nekalé vrátane výpomoci v podobe § 363 Trestného poriadku zo strany generálnej prokuratúry v prospech politikov Smeru a Hlasu.
O tom, že by Fico na mieste ministra rád videl znovu Roberta Kaliňáka, ktorý je tiež obvinený z trestnej činnosti, len potvrdzuje, že kandidátka Smeru bude skutočne nabitá samými neviniatkami.
Tak važení obvinení z trestnej činnosti, najlepšie tej korupčnej, kto chce zabojovať o dobré miesto na kandidátke do parlamentných volieb v septembri 2023, hláste sa u súdruha Fica a súdruha Pellegriniho. Ale rýchlo, lebo miesta na kandidátke Smeru a Hlasu pre obvinených sa míňajú ako teplé rožky.