Sulík dnes spoločne s Ficom, Pellegrinim, Kotlebom, Mazurekom, Sujom a Tarabom začali svoj spoločný boj za zničenie demokracie a právneho štátu na Slovensku. Tí ostatní to robili už aj doteraz, SaS sa však rozhodla zničiť nielen seba, ale aj Slovensko.
SaS sa úplne zbláznila, čo konštatoval dokonca aj Pellegrini, ktorý sa spolu s poslancami za stranu Hlas podpísal pod návrh na odvolanie vlády, keď vystúpenie Sulíka v parlamente komentoval slovami, že Hlas nepodporuje od reality odtrhnuté výmysly Richarda Sulíka o rekonštrukcii vlády, keďže im ide o pád vlády a predčasné voľby. Nedávno aj Fico komentoval Sulíka slovami, že SaS je politicky naivná a vyzval Sulika, aby držal „hubu a krok“ a neopovážil sa už Smer viac kritizovať, inak nedodá hlasy na odvolanie vlády. Je zrejmé, že všetci, ktorí idú hlasovať za pád vlády sa rozhodli zo SaS spraviť užitočného idiota.
Ak bude vláda odvolaná, nebude možné ľuďom doručiť pomoc v energetickej kríze. Je to doslova svinstvo, že strany SaS, Hlas, Smer, Republika a ďalší sa rozhodli vziať si za rukojemníkov svojej túžby po moci všetkých obyvateľov Slovenska.
Zároveň, ak padne táto vláda, demokratické strany, za ktoré stále považujem aj SaS, premárnia šancu na lepšie a demokratické Slovensko a Fico a Pellegrini zavedú opäť na Slovensku mafiánsky štát.
Odvolávanie vlády bude tesné. Rozhodne sa o ňom v utorok 13. 12. 2023 o 11:00 hod. Bude to prvé hlasovanie v poradí. V tom istom čase sa rozhodne aj o štátnom rozpočte na rok 2023 a na Ústavnom súde SR sa v ten istý deň rozhodne aj o pomoci rodinám s deťmi, ktoré na súde napadla prezidentka Zuzana Čaputová.