Vďaka našej vláde sa štátnym zamestnancom konečne dostáva skutočnej pomoci. Okrem jednorazového príspevku vo výške 500 eur, ktorý štátni zamestnanci dostanú v najbližších týždňoch, Eduard Heger a Igor Matovič vyrokovali pre týchto zamestnancov historické zvýšenie platov.
JEDNA MILIARDA EUR PÔJDE NA PLATY ZAMESTNANCOV V ŠTÁTNEJ SLUŽBE A VO VEREJNOM ZÁUJME. TOTO SÚ VÝSLEDKY NAŠEJ PRÁCE.
Na druhej strane je Pellegrini, ktorý teraz bude vykrikovať, ako by všetkým pomohol, keby bol vo vláde. Milan Vetrák to však povedal jasne. On a Fico mali na takúto pomoc 12 rokov. Ich veľkolepé sľuby však samozrejme zostali len na bilbordoch. Neboli schopní vyplatiť ľuďom ani 13 dôchodok.
Podobná situácia je aj v zdravotníctve. Aj tu hasíme požiare, ktoré založili Smer a Hlas. Na katastrofálny stav už dlhé roky hlasno upozorňuje aj naša súčasná poslankyňa Monika Kavecká, predsedníčka odborového zväzu sestier. Aj v tejto oblasti rýchlo napredujeme a v auguste pokračujú rokovania o platových podmienkach zdravotníckych pracovníkov.
Je to jednoduché. Žiadne škatule od šampanského plné úplatkov, luxusné byty pre kamarátov za smiešne ceny ani súkromné výlety vládnym špeciálom. Stačí nekradnúť, dobre hospodáriť a peniaze môžu ísť tým, ktorí ich potrebujú.