POMOOC, ZAVRELI KOVÁČIKA, IDEME!
To, čo nám tu posledné dva roky predvádza parlamentná opozícia v zostave Smer 1 a Smer 2 (Hlas) ohľadne referenda už nie je tragikomédia, ale fraška.
Pri prvom pokuse o vyhlásenie referenda o predčasných voľbách s nimi „vytrel podlahu“ Ústavný súd SR. Jeho rozhodnutie nepochopili a pri druhom pokuse zostavili referendové otázky tak, že sa na nich zabával celý prezidentský palác, pričom prezidentka ich protizákonnú snahu „zmietla zo stola“.
Začiatkom marca tohto roka sa predseda strany Smer-SD Robert Fico dušoval, že TENTO ROK už žiadne referendum o predčasných voľbách nebude.
Pred 8 dňami strany SMER a Hlas spoločne deklarovali, že sa vzdali svojej snahy za vypísanie referenda o predčasných voľbách, lebo koalícia sa údajne rozpadne aj sama…
DNES už tieto ich vyhlásenia o vzdaní sa myšlienky na referendum pôsobia ako nepodarený vtip, ale čo sa stalo? Zase to niekto z opozície nepochopil a tvári sa ako poslanec Šutaj Eštok na fotke, keď už sa zdalo, že dostal rozum a konečne pred týždňom po dvoch rokoch pochopil judikát Ústavného súdu SR o referende?
Tak ako teda páni? Idete robiť referendum alebo nejdete robiť referendum? Zavreli Dušana Kováčika… aha, tak je to jasné, idete robiť referendum, nech nestihne porozprávať, čo vie o mafiánoch v bielych golieroch!
Lebo dnešná informácia je jasná – Smer aj Hlas sa už zase idú strápňovať pred slovenskou verejnosťou so svojim referendom, len aby sa čo najskôr dostali opäť k moci a mohli pokračovať v rozkrádaní Slovenska.
A ja sa už len hrozím, čo za geniálny variant referenda na nás v parlamente alebo pred prezidentkou SR zase vytiahnu. Lebo referendum alebo predčasné voľby sú „určite“ niečo, čo ľudia na Slovensku aktuálne riešia.