Včerajší deň po vyhlásení výsledkov volieb bol sklamaním pre mnohých. Demokracia, spravodlivosť a právny štát je znovu v ohrození, keďže k moci sa opäť dostanú usvedčené zlodejské strany Smer, Hlas a SNS.

Ďakujem za podporu OĽANO. Hoci nás mnohí posielali mimo parlament, získali sme 9% hlasov, čo nám dáva silný mandát na prácu a boj proti práve zvolenej vládnej mafii.

Pokiaľ ide o môj poslanecký mandát, pridelili ste mi 7 763 preferenčných hlasov, čo vo výsledku znamená, že som bol 17. v poradí z poslancov OĽANO podľa počtu získaných hlasov.

Keďže hnutie OĽANO získalo 16 mandátov, poslanecký mandát som tesne nezískal. Hoci som papierovo prvým náhradníkom a niektorí zvolení poslanci OĽANO už avizovali, že sa vzdajú svojho poslaneckého mandátu, podľa zákona tomu tak nie je, lebo na to, aby sa kandidátovi započítali jeho preferenčné krúžky, potrebuje získať aspoň 3 % všetkých krúžkov, ktoré získalo hnutie, za ktoré kandidoval.

V mojom prípade mi chýbalo 161 preferenčných hlasov, aby sa mi preferenčné krúžky počítali a mohol byť aj podľa zákona prvým náhradníkom na uvoľnený poslanecký mandát.

Napriek tomu ďakujem všetkým, ktorí ste mi prejavili dôveru 7 763-krát. Z politiky neodchádzam, naďalej budem zastupovať vaše záujmy v hnutí OĽANO a gestorovať oblasti spravodlivosti, právneho štátu (vrátane tvorby práva) a ochrany verejného záujmu. Už dnes začíname prvou tlačovkou o 11:00 hod. k deštrukcii právneho štátu Ficom a Pellegrinim.